Publicerat: / Maj 2014

Hemma igen

 
LÄTTNAD
( 13 maj )
 
Äntligen hemma igen! Det var så skönt! Nu var det bara att komma i ordning här hemma igen. Få koll på vilka mediciner som ska tas när. Skönt att få vara hemma med min familj. Skönt att ligga i sin egen säng. Skönt att äta hemmagjord mat. Skönt att ha sina egna kläder. Jag njöt hela dagen. Däremot upplevde jag att det var jobbigare att gå än tidigare. Jag kände att jag hade gått mycket bakåt. Alla motgångar är jobbiga, men försöker tänka positivt. Nu vill jag skaka av mig allt dåligt. Lämna allt detta bakom mig och gå vidare. 
 
 
EN LUGN BÖRJAN
( 14 maj )
 
På onsdagen bestämde jag mig för att ta det lungt och försiktigt. Jag hade order att röra på mig, men inte överanstränga mig. Så den här dagen handlade mycket om att känna mig för lite här hemma. Det kändes ganska bra nu. Medicinerna verkade hjälpa då smärtan inte ökat något mera. :) 
 
 
KORTA UTFLYKTER
 ( 15 - 18 maj )
 
På torsdag skulle min man åka och handla på Willys en sväng. Jag tänkte att det blir ju en lagom sväng att följa med på. Jag ville komma ut. Det är hemskt att hela tiden vara inomhus. Men den här dagen blev det en misslyckad utflykt. När vi var framme vid Willys värkte benet och ryggen så jag stannade i bilen medan min man sprang in och snabbhandlade. Så det blev bara att jag åkte runt i bilen en sväng. Kändes trist. 
 
På fredagen hade jag blivit inbjuden på afterwork med jobbet. De skulle hålla till i en privat byggnad och beställa catering. Jag hade lovat att jag skulle försöka titta förbi i ca 20- 30 minuter och hälsa på alla. Men jag hade ingen ork. Hela kroppen var helt slut. Jag orkade inte mycket den här dagen. Förmodligen de sista veckornas sömnbrist som slog tillbaka. Det värkte även i benet och i ryggen så det blev att stanna hemma. Sov 6 timmar den här natten. Oj så skönt! Det var länge sen sist! 
 
På lördag var jag ganska utvilad och min yngsta dotter skulle idag spela fotboll bara några meter hemifrån. Jag bestämde mig för att försöka mig på en promenad och kika på några minuter av första matchen. Det gick bra att ta sig dit. Min man och min äldsta dotter följde med mig. Vi stod och såg några minuter av matchen och sedan gick vi hem igen. Var så kul att få se henne spela. Har hänt mycket sen förra sommaren hon var så duktig. Sen när jag skulle gå hem igen blev det lite jobbigare. Det var uppförsbacke. Fan! Mitt ben tycker inte om uppförsbackar. Tur att det var väldigt nära hem i alla fall. Resterande dag kändes bra. Jag rörde mig och vilade med jämna mellanrum. 
 
Söndagen sov jag länge! Så underbart! Det blev säkert 6 timmars sömn igen. Jag njöt av att sova. Sen efter lunch skulle min man åka förbi Stadium. Jag kände mig pigg och relativt smärtfri så sa att jag ville följa med. Till en början var högerbenet segt och jag tänkte att det inte skulle bli en lång utflykt. Men det släppte litegrann. På Stadium såg jag ett par gåstavar som jag helt plötsligt ville köpa. Jag har alltid sagt att jag kommer aldrig använda såna! Men nu köpte jag mig ett par i hopp om att de skulle underlätta för mig under kommande promenader. Att ha ett extra stöd tillhands då högerbenet inte vill vara med nå mer. Jag var mycket nöjd med mitt köp.  :)
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo