Publicerat: / Maj 2014

Smärtan ökade

 
NU GICK DET INTE LÄNGRE
 ( 21 maj )

Jag ringde ortopedmottagningen under morgonen och fick då rådet att försöka bita ihop hemma. Men nu kände jag att det inte gick längre. Jag hade så ont och var så trött. Smärtan gjorde så jag ville röra på mig, men direkt jag rörde mig det minsta kom åkte smärtan från 7 - 10. Jag kan inte sitta, gå eller stå. Jag ligger bara ner och även det gör sjukt ont. Jag har fött två barn, men den här smärtan är mycket värre! :( 
 
Jag kommer måsta åka till akuten. Jag vill inte, men jag fixar inte det här nå mera. Då blir frågan hur jag ska klara av att ta mig dit. Fixar inte ens att klä mig själv. Så ska jag åka bil och gå in på akuten. Kommer bli smärtsamt! Vill inte åka ambulans så det är det alltenativet som jag har. 
 
Jag ringde akuten och berättade om mina smärtor och att jag inte fixar dem nå mera. Känns som precis innan operationen nu. Vissa stunder upplever jag till och med att det gör ondare nu. Min man hjälpte till att klä mig och hämtar nu bilen närmare ytterdörren så jag ska slippa ta mig så långt. Snart åker jag in igen då. Det här kommer göra ont. 
 
Är helt slut och vill bara att allt ska vara över!!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo